Loading...
Logistiek bedrijf 2017-06-29T13:37:38+00:00

Zoek je een logistiek bedrijf? Kies Pan Koerier

Pan Koerier houdt zich als logistiek bedrijf bezig met de transport en distributie van producten. Voor alles wat vervoerd moet worden kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om het vervoeren van je inboedel bij een verhuizing, het vervoeren van een grote hoeveelheid goederen, of het bezorgen van een pakketje, bij ons kan het allemaal. Wij werken met ervaren medewerkers die precies weten wat er van ze verwacht wordt. Bovendien werken we met het juiste verpakkingsmateriaal en moderne transportwagens. Neem contact met ons op, geef aan wat je graag door ons vervoerd wilt hebben en wij doen ons uiterste best om het op een snelle en betrouwbare manier voor je uit te voeren. Wij zullen je een offerte geven zodat je precies weet met hoeveel kosten je rekening moet houden.

Logistiek bedrijf
Logistiek bedrijf

Vraag naar onze mogelijkheden

Al jouw transportwensen kun je met een gerust hart aan onze ervaren medewerkers overlaten. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen ze graag voor je beantwoorden. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij ons voorop. Wij zullen er dan ook alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Logistiek is maatwerk. Iedere transportklus is weer anders en moet op zijn eigen manier worden aangepakt. We denken daarom met je mee over wat voor jou de beste en de voordeligste oplossing is.

Je mag van ons logistiek bedrijf verwachten dat wij jouw spullen, volgens planning en naar wens, zullen brengen op de plaats van bestemming. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op: 06-42215061.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest