Loading...
Studenten verhuizing 2017-06-29T13:16:46+00:00

Studenten verhuizing? Schakel ons in

Ben jij een student en ga je verhuizen? Je kunt er vast een paar sterke handen bij gebruiken! Pan Koerier biedt een voordelige verhuisservice voor studenten die een verhuizing op de planning hebben staan. Zo kun je op een voordelige manier jouw kostbare spullen laten verhuizen. Snel, veilig en zorgeloos. Wanneer je jouw verhuizing laat uitvoeren door Pan Koerier geniet je nog sneller van je nieuwe plek.

Studenten verhuizing
Studenten verhuizing

Verhuizen tegen een lager tarief

Voor studenten is een verhuizing een duur kostenplaatje. Vooral als je studeert en minimaal bijverdient wil je niet al teveel geld kwijt zijn. Toch is het wel fijn als je spullen snel en veilig worden oververhuisd. Pan Koerier verhuist jouw spullen voor een lager tarief. De kosten van je verhuizing zullen hierdoor een stuk lager uitvallen. Verder kun je van ons een kwalitatief hoogwaardige service verwachten. We luisteren naar jouw wensen en gaan voorzichtig met jouw inboedel om. Onze enthousiaste verhuizers zorgen ervoor dat je snel bent oververhuisd. Zo kun je sneller van je nieuwe plek genieten.

Snel, veilig en zorgeloos

Jouw spullen zijn in goede handen bij Pan Koerier. We regelen voor studenten een goedkope verhuizing. Wil je meer informatie over onze werkwijze en diensten? Neem dan snel contact met ons op via de telefoon en de mail. In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw situatie, wensen en de mogelijkheden en bieden je een offerte aan. Wanneer je akkoord gaat met onze offerte en ervoor kiest om met ons in zee te gaan, zullen we jouw verhuizing tot in de puntjes regelen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest