Loading...
Transport en distributie 2017-06-29T13:38:34+00:00

Transport en distributie

Transport en distributie zijn termen die je tegenkomt in alle fasen van de logistiek. In alle fasen zullen er producten of goederen vervoerd moeten worden en dit vervoer wordt transport genoemd. Dit kan bijvoorbeeld het vervoeren van grondstoffen naar een fabriek zijn of van goederen van de ene naar de andere opslagplaats. De distributie komt pas in de laatste fase van de logistiek kijken. Hiermee wordt bedoeld dat producten worden verzameld en klaargemaakt om naar de eindgebruiker te worden gebracht. Ook het transport naar de eindgebruiker is onderdeel van de distributie.

Transport en distributie
Transport en distributie

Wij zorgen voor jouw distributie

Het bovenstaande klinkt natuurlijk heel theoretisch. Misschien heb je zelfs de indruk gekregen dat distributie alleen maar bedoeld is voor grote bedrijven. Maar ook als je een klein bedrijfje hebt, of misschien zelfs als particulier, krijg je er vroeg of laat mee te maken dat er producten naar je klanten moeten worden vervoerd. Ook dan kun je een beroep doen op ons om dit voor jou uit te voeren. Heb je een distributie klus, leg die dan gerust bij ons neer. Na overleg met jou en nadat jij jouw wensen hebt aangegeven, gaan wij voor je aan het werk. We maken afspraken met jou over de planning en het kostenplaatje. Vervolgens zorgen we ervoor dat het transport en de distributie van jouw producten snel, vlekkeloos en volgens planning zal verlopen.

Wil je graag meer informatie over onze diensten op het gebied van transport en distributie? Schroom niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 06-42215061.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest