Loading...
Verhuisbedrijf Papendrecht 2017-06-29T13:34:57+00:00

Pan Koerier is uw verhuisbedrijf in Papendrecht

Zoek je een verhuisbedrijf in Papendrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing of om een verhuizing van je bedrijf, samen kunnen we bekijken wat wij voor je kunnen betekenen. Je kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen en jouw verhuizing aan ons voorleggen. We kijken samen met jou hoe jouw verhuizing het beste kan worden aangepakt en hoe wij je daarbij kunnen helpen. We maken een planning zodat de verhuizing zo soepel mogelijk en zonder problemen zal verlopen.

Verhuisbedrijf Papendrecht
Verhuisbedrijf Papendrecht

Je verhuizing van A tot Z geregeld

Wanneer je ons verhuisbedrijf in Papendrecht inhuurt, kunnen wij alles van je overnemen. Wellicht gaat het puur om het verplaatsen van spullen van de ene naar de andere locatie. De spullen kun je, indien gewenst, ook vast voor ons klaar zetten. Maar het kan ook zijn dat je onze hulp in wilt schakelen voor het inpakken van je spullen en het weer uitpakken op de nieuwe locatie. Wij kunnen eventueel zorgen voor verhuisdozen en ander materiaal waarmee je spullen veilig vervoerd kunnen worden. Met behulp van onze verhuisliften wordt het verhuizen van zware meubels en dergelijke veel gemakkelijker.

Onze ervaren verhuizers weten precies hoe ze voorzichtig te werk moeten gaan zodat meubels en andere bezittingen jouw nieuwe huis onbeschadigd bereiken. Je kan een verhuizing dus met een gerust hart aan ons overlaten! Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Ons telefoonnummer is 06-42215061. Ben je een student? Dan kunnen we je verhuizen tegen een lager tarief.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Neem contact op

Pin It on Pinterest